Koman Lake

Slide background

Thank you for traveling with us.

Ferry Berisha will stop until April 2017

Read More

Slide background

00355696800748
00355685270934

Daily tour 26 Euro

Slide background

The kayak season has started.

www.komanilake-explore.com

About Komani lake

Rreth Nesh

Ne 27 Prill te 2015 filloi per here te pare Komani Lake Trageti BERISHA linjen duke pasur qe ne fillim nje sukses te jashtezakonshem, duke pare kerkesat e turistave apo udhetareve te rastit kemi zgjedhur oraret e nisjes nga Komani-Fierze dhe nga Fierza-Koman

( lexo te plote )

Rruga koman fierze

Linjat e tragetit

Komani Lake Trageti Berisha eshte ne funksion cdo dite me linjen zyrtare direkt, Koman-Fierze dhe anasjelltas Fierze-Koman. Nga Komani niset ne oren 9:00 te mengjesit dhe kthimi brenda dites me nisje nga Fierza ne oren 13:00.

( lexo te plote )

Kayak tours in Koman

Kayak-Tours

We provide proffesional single Kayak, (one seating place), with all completed security tools, models produced on 2015, especially for the lake in Koman.